mandag den 26. november 2012

Dagens samlerguf

Undskyld den ringe billedkvalitet! Mit digitalkamera er desværre gået i stykker og det indbyggede i mobilen lader noget tilbage at ønske. Anyways, modtog to film med posten i dag. DEATH CAR ON THE FREEWAY, en obskur tv-film, kraftigt inspireret af DUEL (tv-film af Steven Spielberg, knap så obskur). JASON GOES TO HELL - THE FINAL FRIDAY (og det var det så ikke alligevel) er en tysk dvd udgave af den uklippede version. JGTH er iø som den eneste i serien ikke ude på dansk dvd.

 Fandt disse to musik cd'er i den lokale Røde Kors på vej hjem fra arbejde. Der er langt mellem interessante cd fund i butikken; det meste er i kategorien MR. MUSIC, ABSOLUTE... something. Og så alligevel. A TRIBUTE TO ZZ TOP lyder jo godt, ikke? Det viste sig ved nærmere eftersyn at være en dansk udgivelse (Elap) af GIMME ALL YOUR TOP. Albummet bryster sig af at inkludere bandmedlemmer af Iron Maiden, Motorhead, Rainbow, Black Sabbath m.fl. Men det er forhenværende medlemmer og endda i de fleste tilfælde fra dårlige band lineups. Fup og fesne fiduser.

TOM LEHRER REVISITED er til gengæld en lille perle. Men Tom Lehrer er jo altid god.
Jyderups Røde Kors har en del vhs-bånd og til butikkens ros kommer der faktisk nyt ind med jævne mellemrum. MANDINGO er en ganske forskrækkelig negerslavesploitation, med James Mason. Det har altid moret mig (og måske også gjort mig en smule sørgmodig), hvordan Mason, dette pæne, kultiverede menneske OG en stor skuespiller, har lagt krop og stemme til så mange dårlige film. Men han skulle vel også leve. FREDAG DEN 13. - meget apropos - har jeg lige købt et bokssæt med (de otte første film), men omslaget kunne vel bruges til en bladartikel eller lignende, var mit ræsonnement. Jeg har aldrig set tv-miniserien over Stephen King romanen The Stand og nu har jeg, hm, del 2 af serien! MIT NAVN ER NOBODY har jeg allerede på dvd. Filmen blev udsendt på dansk vhs flere gange; dette er en lille salgskassette fra Filmlab; det fremgår af kassettens label, at en ekstra film er klasket på til sidst, NAUGHTY NEIGHBORS???

1 kommentar:

  1. Jeg har sat længe og læst din blog, det er meget spændende læsning, jeg elsker at læse om en tid der er gået forbi, der var nu noget magisk over den tid, man var knægt eller ung, det er ihvertfald ikke helt det samme nu, men vi har da heldigvis stadig minderne :-)

    SvarSlet