onsdag den 21. september 2016

Obskuriøst nr. 13 - et blad på vej, Lucas style (nej, bare rolig)

Jeg er generelt tilfreds med de numre som er udkommet, efter bladets tilbagekomst i 2013. Nogle er naturligvis bedre end andre - sådan er det jo. Det eneste, jeg synes, faldt decideret uheldigt ud, var Obskuriøst nr. 13 - Den store undskyldning (2014). Her gik det simpelthen for hurtigt med både tekst og layout. Billederne ser f.eks. ud som de er trykt vha en blækprinter, der har mistet viljen til at leve. Man bør være varsom med at gå tilbage til en fuser - og i det hele taget at gå tilbage. Da bladet som blev trykt i 30 eksemplarer mod de sædvanlige 50 er totalt udsolgt - Det Kongelige Bibliotek fik mit sidste lagereksemplar og jeg har kun mit eget personlige tilbage - vover jeg dog det ene øje og er i skrivende stund optaget af at producere en revideret udgave. En ganske kraftigt revideret udgave!

Obskuriøst nr. 13 - Remix bliver (sådan som det ser ud p.t.) på 32 sider og vil kun indeholder to artikler - men de er til gengæld begge meget store:

Kanal Obskuriøst 2: Serier på dansk tv 1980-90 (samler en masse stumper)
Halvfjerdser-tv for børn (1970-79, omfatter både dansk og svensk tv)

Der kommer nok også et nyhedsbrev, hvis jeg ellers kan finde på mere at fortælle.

For at det nu ikke skal hedde sig, at redaktøren laver en George Lucas og retter i historiebøgerne, vil jeg lægge førsteudgaven ud som pdf på archive.org, hvor jeg allerede har placeret et pdf arkiv af mine 2001-2009 udgivelser. Vel at mærke, når den reviderede udgave er færdig og trykt - ikke et sekund før. Hvilket vil være cirka ultimo oktober - om alt går vel. Det har det bare værsgo at gøre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar