tirsdag den 16. august 2016

Obskuriøst nr. 17: Electric Boogaloo

Ok, det gik lidt hurtigere end forventet - og det endda på trods af en led lungeinfektion. Jeg havde egentlig ikke planlagt flere numre i år, men følte, jeg var nødt til at markere femtenårs jubilæet på en eller anden måde - og den mest logiske var naturligvis... et blad. Okay så.

Obskuriøst nr. 17 er pr. 16. august sendt til tryk og forventes at være "på gaden" ultimo august. Bladet er håndredigeret. som nr. 16, men måske nok en smule mere kaotisk og "edgy" (så edgy som Obskuriøst nu kan blive). Jeg har benyttet to printere og to scannere til det rent tekniske samt en hulens masse skrivegrej, papir og limstifter under selve redigeringen - og så har jeg drukket spandevis af kaffe undervejs. Jeg har klippet løs i en kæmpe stak af gamle ugeblade, musikmagasiner og alskens andre publikationer.

Formodentlig sidste udgivelse i 2016 - nu får vi at se.


UPDATE 24. AUGUST: BLADET ER NU PÅ GADEN!

Tekniske data: Trykt blad, 24 hæftede sider i farver, oplag de sædvanlige 50. Prisen: 30 kroner plus forsendelse. Bladet indeholder bidrag fra to gæsteskribenter: En videomans erindringer, af Heine Sørensen (uforkortet udgave af artiklen fra Obskuriøst nr. 1), Antikvariater 2, af Lars Vinther Madsen. Øvrigt indhold er skrevet af redaktøren: En ny blodig buket, Af En bunkesamlers bekendelser, This World of Water, Den store hvide verden, Nyt fra nær og fjern, Bagtalen.

Plus! Obskuriøst nyhedsbrev nr. 8 (håndredigeret ligesom selve bladet). Tre uhæftede ark i s/h, oplag: ca. 30 eksemplarer. Indhold: Nyhedsbrev, Støvsuger pop, Sidste nyt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar